skip to Main Content

Tälle sivulle olemme koonneet NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan liittyviä tapahtumia ja koulutuksia.

Kiertotaloutta ja yrittäjyyskasvatusta opettajille

Tule mukaan kiertotalouspajaan! Pajan aikana tutustut liike-elämän uuteen ajattelumalliin, kiertotalouteen, ja opit yhdistämään sen yrittäjyyskasvatukseen. Työpajan aikana osallistujat ideoivat kiertotalouteen perustuvaa liiketoimintaa. Työpajaa edeltävät ennakkotehtävät, joissa tutustut Circula-opetusmateriaaleihin.

Työpajapäivän sisältö: tiimiytyminen, kiertotalouteen perehtyminen, liiketoiminnan kehittäminen ja sen pitchaaminen.

Lisätietoja: Heli-Maija Nevala, heli-maija.nevala(a)sykli.fi ja Pirkko Peiponen 044 712 9389, pirkko(a)nuoriyrittajyys.fi.

Maksuttomat koulutukset toteutetaan yhteistyössä Syklin ja Nuori Yrittäjyys ry toimesta Sitran rahoituksen tuella.

Uskalla Yrittää -semifinaalit

Suomen parhaat NY-yritykset kokoontuvat Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin 8.-9.5.2019. Finaali on NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman SM-kilpailu. Finalistit valitaan eri puolilta Suomea alueellisten semifinaalien kautta. Katso alta oman paikkakuntasi semifinaali. Semifinaalit ovat messutapahtumia, joista varmasti teet hyviä löytöjä.

NY-yrityksille semifinaalit ovat erinomainen mahdollisuus päästä myymään ja esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan keskeiselle kauppapaikalle.

Tarkemmat tiedot semifinaaleista löydät verkosta osoitteesta: https://uskallayrittaa.fi/semifinaalit. Semifinaalien päivämäärät ja kellonajat vahvistuvat syksyn aikana.

Back To Top