skip to Main Content

Tälle sivulle olemme koonneet NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan liittyviä tapahtumia ja koulutuksia.

Ohjelmakoulutukset

Ohjelmakoulutuksissa käydään läpi NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyttöönotto, eteneminen ja ohjelman aikana tapahtuvat kilpailut. Koulutukset on suunnattua ohjelman käyttöönottoa suunnitteleville sekä ohjelmaa vielä vähän käyttäneille opettajille.

Kiertotaloutta ja yrittäjyyskasvatusta opettajille

Tule mukaan kiertotalouspajaan! Pajan aikana tutustut liike-elämän uuteen ajattelumalliin, kiertotalouteen, ja opit yhdistämään sen yrittäjyyskasvatukseen. Työpajan aikana osallistujat ideoivat kiertotalouteen perustuvaa liiketoimintaa. Työpajaa edeltävät ennakkotehtävät, joissa tutustut Circula-opetusmateriaaleihin.

Työpajapäivän sisältö: tiimiytyminen, kiertotalouteen perehtyminen, liiketoiminnan kehittäminen ja sen pitchaaminen.

Lisätietoja: Heli-Maija Nevala, heli-maija.nevala(a)sykli.fi ja Pirkko Peiponen 044 712 9389, pirkko(a)nuoriyrittajyys.fi.

Maksuttomat koulutukset toteutetaan yhteistyössä Syklin ja Nuori Yrittäjyys ry toimesta Sitran rahoituksen tuella.

Uskalla Yrittää -semifinaalit

Suomen parhaat NY-yritykset kokoontuvat Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin 8.-9.5.2019. Finaali on NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman SM-kilpailu. Finalistit valitaan eri puolilta Suomea alueellisten semifinaalien kautta. Katso alta oman paikkakuntasi semifinaali. Semifinaalit ovat messutapahtumia, joista varmasti teet hyviä löytöjä.

NY-yrityksille semifinaalit ovat erinomainen mahdollisuus päästä myymään ja esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan keskeiselle kauppapaikalle.

Tarkemmat tiedot semifinaaleista löydät verkosta osoitteesta: https://uskallayrittaa.fi/semifinaalit. Semifinaalien päivämäärät ja kellonajat vahvistuvat syksyn aikana.

Bisnestä keittiönpöydältä -webinaarit

Bisnestä keittiönpöydältä -hanke järjestää syksyllä 2018 kolme maksutonta ja kaikille kiinnostuneille avointa webinaaria. Lue hankkeesta lisää YES-verkoston sivuilta.

Webinaarit ovat osa Maaseuturahaston rahoittamaa Bisnestä keittiönpöydältä -hanketta, jossa Valtakunnallinen YES on osatoteuttajana. Hanke toteutetaan Pohjois-Pohjanmaalla vuosina 2017–2018 ja sen kohderyhmänä ovat alueen nuoret ja aikuiset, liikeidean omaavat, yrittäjyyttä miettivät tai uutta työtä hakevat henkilöt.

Back To Top