skip to Main Content

Opettaja, pyydä NY-lähettiläs innostamaan koulullesi!

  • NY-lähettiläät ovat Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneitä nuoria, jotka on koulutettu oman tarinansa ja kokemuksiensa esittämiseen.
  • Tarjoamme maksuttoman 45 minuutin mittaisen oppilaitosvierailun teidän koulullenne.
  • NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.
  • Nuoret saavat mahdollisuuden kysyä lähettiläiltä ja innostua oman tulevaisuuden luomisesta.
  • Koululla ei tarvitse olla Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaa vielä aloitettuna lähettiläsvierailun aikaan, vaan vierailut toimivat myös hyvänä innostuksena ennakkoon. Mikäli koulunne on aikeissa ottaa ohjelman käyttöön myöhemmin, sovitaan käynneistä tarkemmin kanssamme.
0
VIERAILUA TEHTY
0
HENKILÖÄ TAVOITETTU
0
KUNNASSA VIERAILTU

Tulevat lähettiläskeikat

Ei varmistettuja tulevia keikkoja.

Lähettiläät ovat muuttaneet osoitteeseen nuoriyrittajyys.fi.

NY-lähettiläät vuonna 2019

Aino Tissari

Aino on energinen ja intoa huokuva NY-alumni vuodelta 2016. Ainosta ei pitänyt koskaan tulla yrittäjää, mutta NY-ohjelmaan osallistumisen myötä hänen käsityksensä yrittäjyydestä muuttui täysin. Hän oppi, ettei ole onnistumisia tai epäonnistumisia, vaan kokeiluja, jotka toimivat tai sitten eivät.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Ota yhteyttä Ainoon:
040 0268 570
etela.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Aatu Pulkkinen

Aatu on saanut Vuosi Yrittäjänä -kokemuksia useammalta kouluasteelta. Ratkaisevana tekijänä, josta kaikki lähti liikkeelle, oli yksi oranssi lappu luokkahuoneen ovessa. Hän tarttui mahdollisuuteen ja tiet ovat johtaneet siihen, että Aatu toimii tänäkin päivänä yrittäjänä opintojensa ohella.

Alue: Kanta-Häme & Pirkanmaa
Ota yhteyttä Aatuun:
045 2783 733

Atte Hartikainen

Atte lähti mukaan Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan, sillä halusi saada rahaa autoa varten. Atella on hyvä kyky tunnistaa mahdollisuuksia ympärillään ja luoda niistä bisnestä. Hän oppi NY-vuoden aikana esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Alue: Pohjois-Savo
Ota yhteyttä Atteen:
044 0290 812

Eelis Oinonen

Eelis osallistui Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan vuonna 2018. Vuoden aikana hän sai monenlaisia kokemuksia ja oppi sen, että mitä tahansa lähteekin tekemään, asenne ratkaisee.

Alue: Varsinais-Suomi
Ota yhteyttä Eelikseen:
040 4157 585

Emilia Tölli

Emilia osallistui Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan vuonna 2017. Hän kokee tärkeimmäksi opiksi ohjelmasta sen, kuinka paljon muilta ihmisiltä voi oppia.

Alue: Pohjois-Pohjanmaa
Ota yhteyttä Emiliaan:
040 759 8044

Inka Putkonen

Inka osallistui Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan siivousalan yrityksellään peruskoulussa vuonna 2017. Hän sai ohjelman kautta valtavasti uusia kokemuksia ja oppi paljon myös itsestään.

Alue: Etelä-Savo
Ota yhteyttä Inkaan:
044 2233 771

Joona Räty

Joona päätyi osallistumaan Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan hieman vahingossa, kun lähti ammattikoulussa valmistautumaan Taitaja-kilpailuihin kaverinsa kanssa. Hän oppi ohjelman aikana huomattavasti enemmän kuin koulussa normaalisti ja tutustui todella mielenkiintoisiin uusiin ihmisiin.

Alue: Pohjois-Karjala
Ota yhteyttä Joonaan:
045 871 3771

Meri Lehtonen

Meri osallistui Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan vuonna 2015. Vuoden aikana Meri ymmärsi sen, että on tärkeää tehdä sellaisia asioita, joista itse tykkää sekä uskoa itseensä.

Alue: Etelä-Pohjanmaa
Ota yhteyttä Meriin:
040 9300 197

Viljami Virta

Viljami osallistui Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan vuonna 2018, jolloin hänen yrityksensä BöördiGolf NY palkittiin perusasteen parhaana yrityksenä. Hän sai ohjelman kautta paljon hyviä vinkkejä ja tutustui uusiin ihmisiin, jonka myötä hän jatkoi yritystoimintaansa NY-vuoden jälkeen.

Alue: Satakunta
Ota yhteyttä Viljamiin:
045 898 5757

Patrik Pyöriä

Patrik on rohkea ja vuorovaikutustaitoinen NY-voittaja toiselta asteelta vuodelta 2016 mustikkalimuyritys I’m Bluesta. Hän nostaa esille oman Vuosi yrittäjänä -ohjelman opeistaan, kuinka tärkeää on hankkia ympärilleen verkostoja ja uskaltaa ottaa yhteyttä uusiin ihmisiin.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Ota yhteyttä Patrikiin:
045 8701 222
etela.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Helmi Nurkkala

Helmi on markkinointihenkinen ja kielitaitoinen nuori, joka on yksi vuoden 2016 toisen asteen NY-voittajista I’m Blue mustikkalimuyrityksestä. Ennen Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa Helmi ei olisi koskaan uskonut lähtevänsä yrittäjäksi, mutta ohjelman myötä hän oppi nauttimaan siitä.

Alue: Pohjanmaa (Vaasa)

Ota yhteyttä Helmiin:
050 4342 012
lansi.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Mira Korjula

Mira on vuorovaikutustaitoinen ja tunnollinen nuori nainen. Vuosi yrittäjänä -ohjelman aikana Mira keräsi rohkeutta ja vahvisti esiintymistaitojaan valtavasti. Ohjelman myötä tulleet kontaktit ovat avanneet hänelle mahdollisuuksia myös jälkikäteen.

Alue: Kymenlaakso

Ota yhteyttä Miraan:
040 5787 784
ita.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Annika Liikamaa

Annika on vuoden 2012 Vuosi yrittäjänä -alumni, joka lähti määrätietoisesti verkostoitumaan alueellaan, jonka myötä hän oppi pitkäjänteisyyttä ja vahvisti esiintymistaitojaan. Tärkeimpänä asiana Annika nostaa kuitenkin esille sen, kuinka hän oppi uskomaan omaan osaamiseensa.

Alue: Varsinais-Suomi (Turku)

Ota yhteyttä Annikaan:
050 0327 528
etela.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Tommi Manninen

Tommi on vahvalla ulosannilla varustettu nuori mies, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Vuosi yrittäjänä -ohjelman kokemuksien myötä hänelle on avautunut ovia myös ohjelman jälkeen. Ohjelmasta Tommi oppi talousasioita, kuinka päästä yli haasteista sekä sen, että ehdottomasti tärkeintä on yrittää.

Alue: Uusimaa

Ota yhteyttä Tommiin:
045 1146 095
ita.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi


Tomi Rytkönen

NY-lähettiläskoordinaattori
tomi @ nuoriyrittajyys.fi
+358 44 5356 393

Lisätietoa

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on käynnistänyt keväällä 2018 NY-lähettilästoiminnan, joka tarjoaa kouluille yrittäjyystarinoita nuorilta nuorille – oman polun löytämiseen ja valintojen tueksi. NY-lähettiläät ovat nuoria, jotka ovat lähteneet Vuosi Yrittäjänä -ohjelman myötä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan ja työuraansa.

Tarjoamme kouluille maksuttoman 45 minuutin mittaisen vierailun, jossa NY-lähettiläs tulee kertomaan oman tarinansa ja oppinsa lukuvuoden mittaiselta yrittäjyyskasvatusmatkalta NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa.

Nuoret saavat toisen nuoren esimerkin ja mahdollisuuden kysyä ja innostua. NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.

Back To Top