skip to Main Content

Opettaja, pyydä NY-lähettiläs innostamaan koulullesi!

  • NY-lähettiläät ovat Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneitä nuoria, jotka on koulutettu oman tarinansa ja kokemuksiensa esittämiseen.
  • Tarjoamme maksuttoman 45 minuutin mittaisen oppilaitosvierailun teidän koulullenne.
  • NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.
  • Nuoret saavat mahdollisuuden kysyä lähettiläiltä ja innostua oman tulevaisuuden luomisesta.
  • Koululla ei tarvitse olla Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaa vielä aloitettuna lähettiläsvierailun aikaan, vaan vierailut toimivat myös hyvänä innostuksena ennakkoon. Mikäli koulunne on aikeissa ottaa ohjelman käyttöön myöhemmin, sovitaan käynneistä tarkemmin kanssamme.
0
VIERAILUA TEHTY
0
HENKILÖÄ TAVOITETTU
0
KUNNASSA VIERAILTU

Aino Tissari

Aino on energinen ja intoa huokuva NY-alumni vuodelta 2016. Ainosta ei pitänyt koskaan tulla yrittäjää, mutta NY-ohjelmaan osallistumisen myötä hänen käsityksensä yrittäjyydestä muuttui täysin. Hän oppi, ettei ole onnistumisia tai epäonnistumisia, vaan kokeiluja, jotka toimivat tai sitten eivät.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Ota yhteyttä Ainoon:
040 0268 570
etela.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Patrik Pyöriä

Patrik on rohkea ja vuorovaikutustaitoinen NY-voittaja toiselta asteelta vuodelta 2016 mustikkalimuyritys I’m Bluesta. Hän nostaa esille oman Vuosi yrittäjänä -ohjelman opeistaan, kuinka tärkeää on hankkia ympärilleen verkostoja ja uskaltaa ottaa yhteyttä uusiin ihmisiin.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Ota yhteyttä Patrikiin:
045 8701 222
etela.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Ida Salo

Ida huokuu innostusta ja itsevarmuutta puheessaan. Hän on yksi vuoden 2016 toisen asteen NY-voittajista mustikkalimuyritys I’m Bluesta. NY-vuosi opetti Idalle omien sanojensa mukaan ajanhallintaa ja ikuista positiivista asennetta.

Alue: Etelä-Savo (Mikkeli)

Ota yhteyttä Idaan:
050 5927 563
ita.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Helmi Nurkkala

Helmi on markkinointihenkinen ja kielitaitoinen nuori, joka on yksi vuoden 2016 toisen asteen NY-voittajista I’m Blue mustikkalimuyrityksestä. Ennen Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa Helmi ei olisi koskaan uskonut lähtevänsä yrittäjäksi, mutta ohjelman myötä hän oppi nauttimaan siitä.

Alue: Pohjanmaa (Vaasa)

Ota yhteyttä Helmiin:
050 4342 012
lansi.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Otto Korhonen

Otto on energinen ja intoa täynnä oleva toisen asteen NY-voittaja vuodelta 2016. Hän on yksi mustikkalimuyritys I’m Bluen perustajista. NY-vuosi opetti Otolle uskallusta tarttua ja hoitaa itse asioita sekä rohkeutta ottaa yhteyttä uusiin ihmisiin.

Alue: Etelä-Karjala (Lappeenranta)

Ota yhteyttä Ottoon:
044 3074 666
ita.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Mira Korjula

Mira on vuorovaikutustaitoinen ja tunnollinen nuori nainen. Vuosi yrittäjänä -ohjelman aikana Mira keräsi rohkeutta ja vahvisti esiintymistaitojaan valtavasti. Ohjelman myötä tulleet kontaktit ovat avanneet hänelle mahdollisuuksia myös jälkikäteen.

Alue: Kymenlaakso

Ota yhteyttä Miraan:
040 5787 784
ita.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Annika Liikamaa

Annika on vuoden 2012 Vuosi yrittäjänä -alumni, joka lähti määrätietoisesti verkostoitumaan alueellaan, jonka myötä hän oppi pitkäjänteisyyttä ja vahvisti esiintymistaitojaan. Tärkeimpänä asiana Annika nostaa kuitenkin esille sen, kuinka hän oppi uskomaan omaan osaamiseensa.

Alue: Varsinais-Suomi (Turku)

Ota yhteyttä Annikaan:
050 0327 528
etela.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Tommi Manninen

Tommi on vahvalla ulosannilla varustettu nuori mies, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Vuosi yrittäjänä -ohjelman kokemuksien myötä hänelle on avautunut ovia myös ohjelman jälkeen. Ohjelmasta Tommi oppi talousasioita, kuinka päästä yli haasteista sekä sen, että ehdottomasti tärkeintä on yrittää.

Alue: Pohjois-Karjala (Joensuu)

Ota yhteyttä Tommiin:
045 1146 095
ita.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Claudia Hirvonen

Claudia on energinen nuori nainen, joka vakuuttaa esiintymisellään. Vuosi yrittäjänä -ohjelman myötä hänen työelämätaitonsa kehittyivät huomattavasti. Claudialle ohjelma oli ponnahduslauta yrittäjyyteen, sillä hänestä tuli myös ohjelman jälkeen yrittäjä.

Alue: Kanta-Häme (Hämeenlinna)

Ota yhteyttä Claudiaan:
040 5545 507
lansi.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

Jutta Selin

Jutta lähti mukaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan, jonka myötä hän sai hyvän suunnan omalle tulevaisuudelleen. Painonnostoa SM-tasolla harrastava Jutta koki yrittäjyyden omanaan ja hänellä onkin tavoitteena perustaa myös tulevaisuudessa oma yritys. Ohjelman myötä hänen esiintymistaitonsa kehittyivät huomattavasti.

Alue: Pirkanmaa

Ota yhteyttä Juttaan:
050 4968 865
lansi.nylahettilas @ nuoriyrittajyys.fi

NY-lähettilästoiminta on käynnistetty useilla alueilla vuoden 2018 aikana. Mikäli omalla alueellasi ei kuitenkaan ole lähettilästä, ei hätää! Lähettiläät pystyvät toteuttamaan vierailuja myös muualle Suomeen, mikäli osallistujia saadaan riittävästi paikalle.

Ota yhteyttä NY-lähettiläskoordinaattori Tomi Rytköseen, niin sovitaan vierailusta tarkemmin!

Tomi Rytkönen

NY-lähettiläskoordinaattori
tomi @ nuoriyrittajyys.fi
+358 44 5356 393

Lisätietoa

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on käynnistänyt keväällä 2018 NY-lähettilästoiminnan, joka tarjoaa kouluille yrittäjyystarinoita nuorilta nuorille – oman polun löytämiseen ja valintojen tueksi. NY-lähettiläät ovat nuoria, jotka ovat lähteneet Vuosi Yrittäjänä -ohjelman myötä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan ja työuraansa.

Tarjoamme kouluille maksuttoman 45 minuutin mittaisen vierailun, jossa NY-lähettiläs tulee kertomaan oman tarinansa ja oppinsa lukuvuoden mittaiselta yrittäjyyskasvatusmatkalta NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa.

Nuoret saavat toisen nuoren esimerkin ja mahdollisuuden kysyä ja innostua. NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.

Back To Top