skip to Main Content

Hyvä NY-yrityksen liikeidea on yhdistelmä ajatusta ja perusteluja sen tueksi. Kuvatkaa ideanne ja sen ympärille rakentamanne toimintamalli. Hyvän toimintamallin tunnistaa seuraavista asioista:

  • Idea on mielenkiintoinen, tärkeä ja ajankohtainen
  • Idealle on ottajia, eli asiakkaita ja sille on kysyntää (tämä on mielellään perusteltu tai kokeiltu)
  • Idean tueksi on olemassa hyvä tiimi
  • Teillä on mahdollisuus ja osaaminen kokeilla ideaa käytännössä (resurssit, tilat, tarvikkeet jne)

Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan laatimalla liiketoimintasuunnitelma NY-yritykselle ja palauttamalla sen alla olevalla palautuslomakkeella. Kirjoituspohjan löydät materiaalit-sivulta. Lue lisää oman NY-yrityksesi liiketoimintasuunnitelman tekemisestä.

Viimeinen osallistumispäivä on 8.12.2017.
Kilpailuun osallistumisen ikäraja on 25 vuotta.

Palautuslomake

Kilpailuun osallistutaan lataamalla liiketoimintasuunnitelma NY-yrityksen tietoihin.

Latauksen voi tehdä jäsen, jolla on päivitysoikeudet NY-yrityksen tietoihin. NY-yrityksen tietojen muokkaamiseen pääsee oppijan etusivun kautta.

Arviointi ja voittajien valitseminen

NY-toimisto tekee ennakkokarsinnan osallistujista ja liike-elämän edustajista koostuva tuomaristo arvioi liikeideat ja päättää voittajat.

Palkinnot

  1. Paras perusasteen NY-yritys: tuotepalkinto ja mahdollisuus osallistua suoraan Uskalla Yrittää -finaaliin, ilman semifinaalia (palkinto ei sisällä matkoja eikä osallistumismaksuja).
  2. Paras toisen asteen NY-yritys: tuotepalkinto ja mahdollisuus osallistua suoraan Uskalla Yrittää -finaaliin, ilman semifinaalia (palkinto ei sisällä matkoja eikä osallistumismaksuja).

Back To Top