skip to Main Content

Kilpailut ovat luonteva osa NY-yrityksen toimintaa: niihin osallistumalla yritys saa mahdollisuuden näyttää osaamisensa, kehittää toimintaansa ja kuulee tärkeää palautetta eri kohderyhmiltä. Kilpailut rytmittävät toimintaa, sillä ne asettavat NY-yritykselle tavoitteita tietyn ajanjakson päähän.

Lukuvuoden aikana järjestetään kilpailuja, joiden voittajat saavat maineen ja kunnian lisäksi joko raha- tai tavarapalkintoja. Lue lisää ja tule mukaan!

Paras liikeidea

Hyvä liikeidea on yhdistelmä ajatusta ja perusteluja idean tueksi. Kuvatkaa ideanne ja perustelkaa, miksi se on erinomainen. Lisätiedot kilpailusta. (edellyttää sisäänkirjautumista)

Paras sovellus

Kilpailussa voit näyttää miten käytät mobiilitekniikkaa omassa NY-yrityksessäsi. Lisätiedot kilpailusta(edellyttää sisäänkirjautumista)

Paras graafinen ilme

Viestintä on tärkeä osa jokaisen yrityksen toimintaa. Kilpailussa valitaan NY-yritys, joka on luonut itselleen parhaimman graafisen ilmeen. Lisätiedot kilpailusta. (edellyttää sisäänkirjautumista)

Paras liikeideavideo

Nyt voit osallistua myös videokilpailuun parhaasta liikeideavideosta. Lisätiedot kilpailusta. (edellyttää sisäänkirjautumista)

Paras internet-kokonaisuus

Internet on tärkeä markkina- ja viestintäkanava ja parhaiten verkkoa hyödyntävä NY-yritys halutaan myös palkita. Lisätiedot kilpailusta. (edellyttää sisäänkirjautumista)

Paras NY-yritys

Lukuvuoden lopuksi valitaan paras NY-yritys. Valinta tehdään Uskalla Yrittää -finaalissa, joka kokoaa Suomen parhaat NY-yritykset kaksipäiväiseen tapahtumaan.

Finaalissa liike-elämän tuomaristo haastattelee yrityksiä ja jokainen pitää yritysesittelyn. Tämän lisäksi jokaisella NY-yrityksellä on oma messuständi, jossa voi myydä tuotteita ja jossa tuomaristo kiertää arvioimassa yrityksiä.

Finaalin yritykset valitaan alueellisissa Uskalla Yrittää -semifinaaleissa, joita järjestetään ympäri Suomea joulukuusta maaliskuuhun. Semifinaalit ovat messutapahtumia, joissa nuoret pääsevät harjoittelemaan käytännön myyntityötä ja asiakkaiden kohtaamista. Tuomariston valitsemat parhaat yritykset jatkavat kansalliseen finaaliin kilpailemaan Suomen mestaruudesta. Katso semifinaalikalenterista oman alueesi semifinaali ja lähde mukaan!

Finaalin virallinen sivusto on osoitteessa uskallayrittaa.fi.

HUOM! Toisen asteen NY-yritysten SM-voittajaksi voidaan valita vain yritys, jonka edustajat ovat maksimissaan 21-vuotta (31.7. ohjelman päättymisvuonna)

Back To Top