skip to Main Content

<< Takaisin pääsivulle

Ohjeet rekisteröintiin

Rekisteröintiohje

Voit opettajana rekisteröityä NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyttäjäksi, jolloin pääset katsomaan

 • Opettajalle toteutettua materiaalia
 • Oppilaitokseen rekisteröityneitä NY-yrityksiä ja niiden osallistujia.

Rekisteröityminen NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan

 • Täytä rekisteröintilomake (lisää tarvittaessa uuden oppilaitoksen tiedot tai yksikkö) ja lähetä lomake.
 • Saat automaattisesti vahvitusviestin sähköpostiisi. Muista klikata sähköpostissa ollutta vahvistuslinkkiä. Tarkista tarvittaessa roskaposti-kansio.
 • Saat automaattisesti käyttäjätunnuksen, mutta Nuori Yrittäjyys ry:n toimiston pitää hyväksyä rekisteröinti käsin. Tämän vuoksi on tärkeää, että tiedot ovat oikein, jolloin rekisteröinnin käsittely on nopeampaa. NY:n toimisto pyytää tarvittaessa lisätietoja.
 • Kun rekisteröinti on hyväksytty, saat siitä sähköpostiisi vahvistusviestin ja pääset kirjautumaan opettajien hallinnointiin. Kirjautuminen tapahtuu sivun vasemman ylälaidan Login-linkistä.

Ohjelman maksut

 • Paljonko ohjelmaan osallistuminen maksaa?
  Rekisteröintimaksu on toisella asteella (ammatillinen & lukio) 30 euroa/ohjelmaan osallistuva oppija ja perusasteella 22 euroa/ohjelmaan osallistuva oppilas.
 • Minkä perusteella oppilaitosta laskutetaan ohjelmasta?
  Nuori Yrittäjyys ry laskuttaa oppilaitosta järjestelmään rekisteröityjen oppijoiden perusteella. Kun oppija on rekisteröity NY-yritykseen, hänestä maksetaan. Tämä perustuu siihen, että Nuori Yrittäjyys ry ottaa ohjelmaan osallistuville oppijoille mm. vakuutuksen.

Tutustu, kuinka käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteestamme.

LMS 2.0 Opettajan rekisteröintilomake

Oppilaitoksen tiedot

Jos oppilaitoksellasi ei ole erillisiä yksiköitä, valitse "Ei erillisiä yksiköitä".

Jos, et löydä oppilaitostasi, käy lisäämässä oppilaitoksesi järjestelmään osoitteessa https://nyvuosiyrittajana.fi/rekisteroi-uusi-koulu/. Päivitä tämä sivu sen jälkeen, ja sinun pitäisi pystyä valitsemaan oppilaitoksesi.

Henkilötiedot

Sähköposti (oppilaitoksen). Sähköposti on käyttäjätunnuksesi.
Vahvista sähköposti
Kirjoita salasana
Vahvista salasana
Lähetämme listan henkilöille ohjelmaan liittyviä uutiskirjeitä, joissa on asiaa ohjelman vaiheista, kilpailuista ja muista ajankohtaisista asioista. Viestejä lähetämme 6-10 kappaletta lukuvuoden aikana.
Back To Top