skip to Main Content

Rohkeutta ja innostusta kouluihin NY-lähettiläiden kautta

 

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on käynnistänyt NY-lähettilästoiminnan, joka tarjoaa kouluille yrittäjyystarinoita nuorilta nuorille – oman polun löytämiseen ja valintojen tueksi. NY-lähettiläät ovat nuoria, jotka ovat lähteneet Vuosi Yrittäjänä -ohjelman myötä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan ja työuraansa.

Tarjoamme kouluille maksuttoman 45 minuutin mittaisen vierailun, jossa NY-lähettiläs tulee kertomaan oman tarinansa ja oppinsa lukuvuoden mittaiselta yrittäjyyskasvatusmatkalta NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa.

Nuoret saavat toisen nuoren esimerkin ja mahdollisuuden kysyä ja innostua. NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.


Pitkäaikainen kansainvälinen ohjelma

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelma täyttää ensi vuonna sata vuotta, jonka myötä haluamme saada nuorten kokemukset ohjelmasta kaikkien hyödyksi. Nuori Yrittäjyys ry on osa kansainvälistä Junior Achievement -verkostoa.

Yrittäjämäinen asenne ja nuoren valmiuksien vahvistaminen kohti työelämää ovat tärkeitä teemoja koulutuksen kentässä. Nuori Yrittäjyys ry on tukenut yhdistyksenä kouluja ja innostanut nuoria jo 15-vuoden ajan Suomessa. Haluaisimme nyt jakaa teidän koulunne nuorille näitä nuorten oppimistarinoita ja oivalluksia.

Koulussa ei tarvitse olla käytössä Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmia, vaan tarjoamme nuorten innostavia tarinoita kaikille oppilaitoksille niillä alueilla, joilla NY-lähettiläitä toimii.

NY-lähettiläät ja toiminta-alueet:

Aino Tissari, pääkaupunkiseutu, etela.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Patrik Pyöriä, pääkaupunkiseutu, etela.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Annika Liikamaa, Varsinais-Suomi, etela.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Helmi Nurkkala (fi, sve), Pohjanmaa, lansi.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Jutta Selin, Pirkanmaa, lansi.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Claudia Hirvonen, Kanta-Häme, lansi.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Santeri Lahti, Pohjois-Savo, ita.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Ida Salo, Etelä-Savo, ita.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Tommi Manninen, Pohjois-Karjala, ita.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Otto Korhonen, Etelä-Karjala, ita.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Mira Korjula, Kymenlaakso, ita.nylahettilas@nuoriyrittajyys.fi

Mikäli NY-lähettiläitä ei ole vielä alueellasi, ota yhteyttä NY-lähettiläskoordinaattori Tomi Rytköseen, niin katsotaan vierailut mahdollisuuksien mukaan.

Tomi Rytkönen
Nuori Yrittäjyys ry
NY-lähettiläskoordinaattori
tomi@nuoriyrittajyys.fi
044 355 4847

Back To Top