skip to Main Content

Rohkeutta ja innostusta kouluihin NY-lähettiläiden kautta

 

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on käynnistänyt NY-lähettilästoiminnan, joka tarjoaa kouluille yrittäjyystarinoita nuorilta nuorille – oman polun löytämiseen ja valintojen tueksi. NY-lähettiläät ovat nuoria, jotka ovat lähteneet Vuosi Yrittäjänä -ohjelman myötä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan ja työuraansa.

Tarjoamme kouluille maksuttoman 45 minuutin mittaisen vierailun, jossa NY-lähettiläs tulee kertomaan oman tarinansa ja oppinsa lukuvuoden mittaiselta yrittäjyyskasvatusmatkalta NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa.

Nuoret saavat toisen nuoren esimerkin ja mahdollisuuden kysyä ja innostua. NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.


Pitkäaikainen kansainvälinen ohjelma

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelma täyttää ensi vuonna sata vuotta, jonka myötä haluamme saada nuorten kokemukset ohjelmasta kaikkien hyödyksi. Nuori Yrittäjyys ry on osa kansainvälistä Junior Achievement -verkostoa.

Yrittäjämäinen asenne ja nuoren valmiuksien vahvistaminen kohti työelämää ovat tärkeitä teemoja koulutuksen kentässä. Nuori Yrittäjyys ry on tukenut yhdistyksenä kouluja ja innostanut nuoria jo 15-vuoden ajan Suomessa. Haluaisimme nyt jakaa teidän koulunne nuorille näitä nuorten oppimistarinoita ja oivalluksia.

Koulussa ei tarvitse olla käytössä Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmia, vaan tarjoamme nuorten innostavia tarinoita kaikille oppilaitoksille niillä alueilla, joilla NY-lähettiläitä toimii.

NY-lähettiläät ja toiminta-alueet:

Aino Tissari, pääkaupunkiseutu, [email protected]

Patrik Pyöriä, pääkaupunkiseutu, [email protected]

Annika Liikamaa, Varsinais-Suomi, [email protected]

Helmi Nurkkala (fi, sve), Pohjanmaa, [email protected]

Jutta Selin, Pirkanmaa, [email protected]

Claudia Hirvonen, Kanta-Häme, [email protected]

Santeri Lahti, Pohjois-Savo, [email protected]

Ida Salo, Etelä-Savo, [email protected]

Tommi Manninen, Pohjois-Karjala, [email protected]

Otto Korhonen, Etelä-Karjala, [email protected]

Mira Korjula, Kymenlaakso, [email protected]

Mikäli NY-lähettiläitä ei ole vielä alueellasi, ota yhteyttä NY-lähettiläskoordinaattori Tomi Rytköseen, niin katsotaan vierailut mahdollisuuksien mukaan.

Tomi Rytkönen
Nuori Yrittäjyys ry
NY-lähettiläskoordinaattori
[email protected]
+358 44 5356 393

Back To Top