skip to Main Content

Paras graafinen ilme ja muiden kilpailuiden voittajat valittu

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman parhaat graafiset ilmeet, internet-kokonaisuudet, liikeideavideo ja sovellus on valittu.

Kilpailuihin osallistuneissa töissä näkyi innostus ja tekemisen meininki. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajille!

Parhaat graafiset ilmeet toteuttivat perusasteella ToVeri NY Rantakylän yhtenäiskoulusta Mikkelistä ja toisella asteella Sköne & Co NY Etelä-Tapiolan lukiosta Espoosta.

Parhaan internet-kokonaisuuden voiton vei perusasteella Freeze Frame UF Strömborgska skolanista Porvoosta. Toisen asteen voiton nappasi HATTARA design NY Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta Helsingistä.

Parhaan liikeideavideon kuvasi WireUp UF Pietarsaaren lukiosta Pietarsaaresta.

Parhaan sovelluksen toteutti RollingRat NY Iitin lukiosta Iitistä.

Tutustu voittajien taidonnäytteisiin:

Paras graafinen ilme -kilpailun voitot Mikkeliin ja Espooseen

Perusasteen voittaja Toveri NY vakuutti selkeällä ja tunteita herättävällä logolla. Logon yhteyteen NY-yritys oli saanut mukaan myös yrityksen sloganin. Yritys oli tunnistanut ja ottanut käyttöön fontit, joita sitten käyttivät koko työn läpi.

 

Toisen asteen voittajalla Sköne & Co NY:llä on trendikäs ja tunnistettava ilme, joka tukee liikeideaa. NY-yritys on onnistunut luomaan tuotteiden ympärille vakuuttavan brändin ja palautettu työ oli yrityksen oma kuvasto. Yrityksen ilme on tuotu hienosti osaksi yrityksen tuotteita.

 

Parhaat internet-kokonaisuudet tulevat Porvoosta ja Helsingistä

Perusasteen internet-kokonaisuuden voittaja Freeze Frame UF vei voiton ammattitaitoisella ja vakuuttavalla kokonaisuudella, jolla on yhtenäinen ilme eri kanavissa. Verkkosivuilta saa heti käsityksen liikeideasta ja informaatio oli saatavilla kahdella kielellä.

 

Toisen asteen internet-kokonaisuuden voittaja HATTARA design NY sai tuomariston puolelleen viimeistellyllä kokonaisuudella, joka tuki hienosti liikeideaa. Verkkosivuilla tuotteet olivat selkeästi esillä ja tuotteiden tilaaminen oli myös mahdollista.

Paras liikeideavideo vakuutti – tulee Pietarsaaresta

WireUp UF:n voittajavideo vakuutti hienosti toteutetulla kokonaisuudellaan. Video on toteutettu ammattimaisesti ja on erinomainen esimerkki tuotedemosta. Video sopii hyvin yrityksen liikeideaan ja sitä voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi verkkosivuilla tai messuilla, jossa toimintaa ja applikaatiota esitellään.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=cz3m7efBhuM[/embedyt]

Paras sovellus löytyi Iitistä

Parhaan sovelluksen toteutti RollingRat NY, joka on suunnnitellut ja julkaissut Crazy Cottage -nimisen mobiilipelin. Sovellus on jo saatavilla mm. Google Play -kaupasta.

Kilpailujen voittajat saavat palkinnoksi osallistumisoikeudet kevään Uskalla Yrittää -finaaliin 18.-19.4.2018.

Back To Top