skip to Main Content

Ennätysmäärä osallistumisia Paras liikeidea -kilpailuun!

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman ensimmäisen kilpailun, paras liikeidea -kilpailun deadline oli perjantaina 8.12. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 118 NY-yritystä perus- ja toiselta asteelta, joka on uusi ennätys. Liikeideoiden kirjo oli jälleen ilahduttava ja tuomariston työskentelystä ei varmasti tule helppoa. Nuori Yrittäjyys ry tekee ideoiden esikarsinnan ja parhaat ideat pääsevät liike-elämän edustajista kootun tuomariston arvioitavaksi, joka valitsee voittajan perusasteelta ja toiselta asteelta.

Voittajat julkistetaan tammikuussa 2018 ja palkintona heille on suora pääsy kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.-19.4.2018.

Jos et huomannut osallistua kilpailuun, voit kuitenkin vielä osallistua ohjelman muihin verkkokilpailuihin, joita ovat muun muassa paras internet -kokonaisuus, paras graafinen ilme sekä paras liikeideavideo -kilpailut. Niiden deadline on 31.1.2018. Käy tutustumassa kilpailuiden kuvauksiin täällä.

Muista myös alueelliset Uskalla Yrittää -semifinaalit, jotka ovat erinomainen mahdollisuus saada kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä loistava paikka saada NY-yritykselle myyntiä. Katso oma semifinaalisi kalenterista osoitteessa uskallayrittaa.fi/semifinaalit.

Back To Top