skip to Main Content

Ammatillisen opettaja! Kiertotalous ja kestävän kehityksen osaaminen -seminaari

Vastuullisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti yrityksissä ja työelämässä. Suomen Ympäristöopisto Sykli järjestää Ammattilaisen kädenjälki -seminaarin, jossa pohdimme, miten ammatillinen kestävän kehityksen osaaminen varmistetaan koulutusreformin pyörteissä. Seminaari järjestetään Helsingissä 8.11.2017 klo 9:00 – 15:15.

Nuori Yrittäjyys ry on mukana seminaarissa omalla työpajalla ja NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen nähdään lavalla muiden puhujien kanssa.

Työpajassa otetaan haltuun kiertotalouden käsite – se ei ole samaa vanhaa kierrätystä vaan uutta ajattelua ja liiketoimintamahdollisuuksia. Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmissa opiskelijat oppivat yrittäjyyttä tekemällä ja kokemalla. Yritysvastuu ja kiertotalous ovat todellisuutta nuorten työelämän aikana – jatkuvasti enenevässä määrin jo nyt. Miten kestävän tulevaisuuden rakentaminen näkyy nuorten perustamissa NY-yrityksissä? Miten kiertotalous ja vastuullisuus voidaan nivoa yhä enemmän osaksi yrittäjyyskasvatusta? Tervetuloa kuulemaan esimerkkejä ja jakamaan kokemuksia ja ideoita!

Katso koko ohjelma alta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://www.sykli.fi/Koulutukset/Koulutuskalenteri/Koulutustuote/id/816.

Ohjelma

Seminaaria edeltävänä päivänä 7.11. voit osallistua opintokäynneille, joilla tutustumme Helsingin Kalasataman uusiutuvan energian ratkaisuihin ja cleantech-yrityksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu: www.kadenjalki.fi/koulutukset/opintokaynnit. Osallistujamäärä on rajoitettu.

Back To Top