skip to Main Content

Paras graafinen ilme- ja internet-kokonaisuus -voittajat 2015

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman parhaat graafiset ilmeet ja nettikokonaisuudet on valittu.

Kilpailuun osallistuneissa töissä näkyi innostus, idearikkaus ja tekemisen meininki. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajille! Paras graafinen ilme -kilpailuun osallistui yhteensä 78 NY-yritystä ja paras internet-kokonaisuus -kilpailuun 54 NY-yritystä.

Parhaat graafiset ilmeet toteuttivat perusasteella Hiiri ja Konna NY Anna Tapion koulusta Aitoosta ja toisella asteella Bubblia NY Mäntän seudun koulutuskeskuksesta Mäntästä.

Parhaan internet-kokonaisuuden voiton vei perusasteella WaveLan NY Seinäjoen Yhteiskoulusta Seinäjoelta. Toisen asteen voiton nappasi Icona NY Kainuun ammattiopistosta Kajaanista.

Kilpailujen tuomareina toimivat Drazen Dodik Microsoft:lta, Anni Lemettinen Kotisivukoneelta ja Pia Ramm-Schmidt SEB:ltä.

microsoft_logo2013
kotisivukone_logo_vaaka
SEB

Tutustu voittajien taidonnäytteisiin:

Paras graafinen ilme -kilpailussa valttia oli huoliteltu kokonaisuus

Perusasteen voittaja Hiiri ja Konna NY vakuutti tuomariston kauniilla ilmeellä, jota oli hyödynnetty monipuolisesti eri ympäristöissä.

Hiirikonna

Hiiri ja Konna NY:n logo sisältää monia elementtejä, joita voi hyödyntää myös erikseen. Tuomaristo arvosti lisäksi itsepiirretyn ja työstetyn logon eteen nähtyä vaivaa.

Toisen asteen voittajalla Bubblia NY:llä vahvuutena on hieno ja persoonallinen ilme. Logon ympärille on luotu selkeä kokonaisuus, joka sopii hyvin yhteen myytävän tuotteen kanssa.

BubbliaNY

Tuomaristo ihasteli lisäksi Bubblian selkeää näkemystä ja huolellisesti mietittyä graafisen ilmeen kokonaisuutta.

 

Parhaat internet-kokonaisuudet olivat selkeitä ja mietittyjä

Perusasteen internet-kokonaisuuden voittaja WaveLan NY vei voiton tyylikkäällä ja informoivalla kokonaisuudella. Toteutuksessa on hyödynnetty hyvin videota, karttaa ja mahdollisuutta varata lippuja etukäteen verkossa. Tuomaristo piti hauskana yksityiskohtana sivuilla aiemmin ollutta laskuria, joka mittasi aikaa tapahtuman avaamiseen.

Dia1WaveLanin nettisivulta löytyvät perustiedot ja hinnat helposti. Yritys on käyttänyt lisäksi Facebookia aktiivisesti.

WaveLan NY:n internet-kokonaisuus:
www.wavelan.fi
WaveLan NY:n Facebook

Toisen asteen internet-kokonaisuuden voittaja Icona NY sai tuomariston puolelleen ammattimaisesti toteutetulla ja viimeistelyllä kokonaisuudella. Sivut puhuttelevat hyvin kohderyhmää ja luovat yrityksestä luotettavan kuvan. Icona hyödyntää lisäksi aktiivisesti eri sosiaalisen median palveluita.

Icona_nettisivuTuomaristo arvosti lisäksi nettisivujen responsiivisuutta, joka mahdollistaa sivujen katselun myös mobiililaitteilla.

Icona NY:n internet-kokonaisuus
iconaofficial.com
Icona NY:n Facebook
Icona NY:n Twitter
Icona NY:n Instagram

Voittajat palkitaan 100 euron K-kaupan lahjakortilla.

Back To Top